-11%

Xiaomi Mi Electric Scooter M365 Svart

4 490.00 kr 3 990.00 kr

Använd hjälm och kör ansvarsfullt! Över 560.000 ex sålda! Har man någon gång kört elscooter förstår man enkelheten i att använda den som transportmedel för korta sträckor både för miljön men oxå för plånbokens skull. En välskött scooter kommer att hålla i många år och månadskostnaden kan bli så låg som 100SEK/mån!

– Intuitiv och enkel att använda
– Upp till 30km räckvidd
– 12,7kg vikt
– Tar 3sek att vika ihop
– Dubbla bromsar

I lager hos leverantör. 3-5 leveransdagar.
från 386:- / månad räntefritt

Payson logo
Artikelnr: MI_461 Kategori: Tagg:

Mi Electric Scooter har en futuristisk design som inspirerar och berör. Samtidigt som du enkelt, smidigt och utan ansträngning tar dig fram, så bidrar du till miljön med 0 i cO2 utsläpp!

Mi Electric Scooters minimalistiska och moderna design tilldelades det prestigefyllda Red Dot “Best of the Best” -priset samt iF Design Award 2017.

Och den fungerar precis så enkelt som det ser ut.

En enda knapptryckning kickar igång scootern till liv. Kör sedan i upp till 30km med en hastighet på upp till 25km/h(går att begränsa till lägre om så önskas). Du hanterar allt genom den superenkla och smidiga appen som finns till både iOS och Android.

När du kört klart med scootern så viker du enkelt handtaget bakåt och scooterns ringklocka hakar fast på en spärr på bakhjulet. Resultatet blir en kompakt scooter som passar perfekt för att rulla in på tåget eller bussen, lyfta in i hemmet eller på kontoret. Eller varför inte ha i bilen? Parkera sedan där du hittar p-plats och kör vidare med Mi Electric Scooter till kontoret eller dina möten!

 

– Intuitiv och enkel att använda

– upp till 30km radie

– upp till 25km/h hastighet

– 12,5kg vikt

– tar 3sek att vika ihop

– Dubbla bromsar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Xiaomi Mi Electric Scooter M365 Svart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top